Type – Manifestor

Manifestors (8%)
Voelen zich het leven lang door anderen gecontroleerd; men dient te leren om de ander te informeren. 

♥ Doel: vreedzame onafhankelijkheid
♥ Kernvraag: op wie heb ik impact?
♥ Conditionering:
woede, angst om jezelf te laten zien
♥ Strategie:
informeren voordat je handelt

Als Manifestor ben je hier om te initiëren en zelf actie te ondernemen. Je bent als enige type bedoeld om onafhankelijk van de ander te opereren en in vrijheid te leven. In essentie ben je een solist.

Jij hebt het vermogen om met nieuwe, originele impulsen te komen. Je leeft niet volgens de regels van de ander, je doet je eigen ding.
Je bent bestemd om als vrijbuiter te werk te gaan en hier en daar je bijdrage te leveren, zaadjes te planten en vervolgens weer los te laten.

Anders dan voor de meesten van ons is het niet de bedoeling om deze zaadjes tot volgroeiing te brengen. Je zet neer en gaat door naar je volgende project.
Op lange termijnprojecten raak je snel uitgekeken.
Voor jou als Manifestor kan vrijheid zelfs belangrijker zijn dan liefde.

Jij als geconditioneerde Manifestor,  ervaart ook angst om je ware talent in te zetten. Vaak word je niet begrepen, met woede als gevolg. Je blijft liever onder het maaiveld, waar je je niet gelukkig voelt, maar wel weet te dealen met dat wat er is.

Wanneer je als Manifestor de conditionering uit het verleden loslaat en de ander van tevoren inlicht over je plannen en gedrag, zul je minder weerstand ervaren. Zo kun je op een meer vredelievende manier in vrijheid leven.

Als jij als Manifestor merkt dat je ideeën een positieve impact hebben op het collectief ben je in je element.