Type – Projector

Projectors (21%) hebben een focus en doorzien de ander heel snel.
Zij dienen te wachten tot ze worden uitgenodigd, anders is er afwijzing, hoe behulpzaam men zich ook opstelt.

♥ Doel: succesvol besturen, gidsen en bemiddelen
♥ Kernvraag: wie ben jij? Door de ander te observeren kan de Projector informatie verzamelen over begeleiden en leiden en hier succesvol in worden.
♥ Conditionering: Verbittering
♥ Strategie: Wacht op de uitnodiging van de ander

Jij als Projector bent méér geïnteresseerd in het design van een ander dan in dat van jezelf. Je bent sterk op de ander gericht en 80% van de mensheid heeft geen idee wie je bent. Jij wordt door slechts 20% van de bevolking gezien in wie je werkelijk bent.

Je hebt als Projector geen ‘motor’ die met je keel is verbonden, waardoor er geen consistente toegang is tot je eigen energie en daarmee behoor je tot de ‘niet-energie types’.
Je hebt een eigen kijk op de wereld, terwijl je niet over de capaciteit beschikt om die eigen visie zelfstandig te manifesteren, te genereren. Je ziet heel scherp hoe het eraan toegaat in de wereld. Met name zie je andermans mogelijkheden tot ondernemen en genereren. Zelf ben je niet in staat om deze inzichten vrij naar buiten te brengen. Hiertoe dien je te worden uitgenodigd door de ander.

Om deze inzichten naar buiten te kunnen brengen spelen de zogenaamde energietypes ‘Manifestor en Generator’ een grote rol.
Doel van jou als Projector is, om de energietypes te leiden door hen de juiste vragen te stellen. Zo kun jij als Projector, de energietypes gidsen in het meer efficiënt gebruiken maken van hun energie. Jij bent voornamelijk hier om jouw kennis, wijsheid,  slimheid en leiderschap in te zetten voor de ander.

De ‘openheid’ van jou als Projector stelt je in staat een gids te zijn voor de ander.
Je kunt de ander leiden door je vermogen om ‘de energie van de ander te lezen’. Hiervoor dien je zelf wèl te leven volgens je eigen Strategie en Autoriteit.
Het is belangrijk dat je wacht op de uitnodiging om jouw inzichten uit te kunnen dragen. Als je jezelf uitnodigt of je kennis ongevraagd ‘opdringt aan de ander’, zul je worden afgewezen. Zelfs wanneer je met waardevolle informatie komt. En dit kan je verbitterd maken.

Als Projector dien je te beseffen dat de juiste mensen voor jou, diegenen zijn, die jou als mens werkelijk erkennen. Vanuit die erkenning kan een welgemeende uitnodiging komen die vervolgens positief voor je zal uitwerken.